FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

День Цивільного загисту в Черкаській школі 33

Сьогодні основна задача нашої країни - збереження головної цінності – її громадян, їхнього здоров’я і життя. Кожен з нас має право на захист свого життя і здоров’я від наслідків аварій, катастроф, пожеж і будь-якого стихійного лиха.

Саме цивільний захист має своєю метою захистити населення від небезпечних наслідків екологічних, техногенних, природних і воєнних катастроф.

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, правильно і чітко в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя, 14 травня у Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 33 ім. В.Симоненка відбувся День цивільного захисту.
Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

На виховних годинах у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; про правила поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях.

Цивільний захист в школі детальніше

Кiлькiсть переглядiв: 65