FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Учні спеціалізованої школи №33 ім. В.Симоненка взяли участь у ІІ етапі VII обласного та Х міського конкурсу учнівських наукових робіт із історії «Юні історики Черкащини»

Учні спеціалізованої школи №33 ім. В.Симоненка взяли участь у ІІ етапі VII обласного та Х міського конкурсу учнівських наукових робіт із історії «Юні історики Черкащини» на тему: «Людина, громадянин, патріот: портрети сучасних українців». Серія: «Українці у війні: героїчне повсякдення».

23 березня 2023 р.на урочистому зібранні в ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького було оголошено переможців, відзначено учасників конкурсу.
Цьогорічний конкурс був присвячений співвітчизникам, які зробили й роблять свій внесок у Перемогу України в російсько-українській війні: воїнам, волонтерам, громадським, політичним та культурним діячам, дипломатам, цивільним громадянам, що перебувають в тилу і на тимчасово окупованих територіях, вимушеним переселенцям, біженцям.
Сертифікати отримали: Корнієнко Давид (7-А кл.), Шкунда Ігор (10-Б кл.), Нерсісян Артем (10-А кл.). Диплом, сертифікат та відзнаку за ІІІ місце конкурсу учнівських робіт отримав Кононенко Назарій (10-Б кл.) – вчитель історії Товстолит Т.О.
Сертифікат отримала Куроченко Дарина (11-А кл.) - вчитель історії Федорків М.В.
Понад рік український народ демонструє неабиякий героїзм та відданість своїй країні у протистоянні з російським ворогом, учні та вчителі теж на освітньому шляху до Перемоги.

Юні історики 2023

Кiлькiсть переглядiв: 47