FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Відкриття І етапу Конкурсу імені Петра Яцика, День української писемності і мови 2019

Давно відомо, що лише ту націю будуть поважати інші, котра поважає себе: знає і плекає свою мову, традиції, дотримується звичаїв, не забуває своє коріння… Дотримуватися всього цього, примножувати його і поширювати допомагає і свято УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ І МОВИ, яке щорічно стартує 09 листопада.

Уже 20 рік поспіль у нашій школі проводиться конкурс знавців рідної мови, заснований меценатом Петром Яциком. Цей день розпочинається урочистим відкриттям свята, цікавими і, водночас, повчальними виступами учнів, неперевершеними художніми номерами вчителів. Смішними і повчальними для глядачів були театральна сценка «Телепат» - подарунок шкільного театрального гуртка «Світоч», гумореска від учня 7 класу Метелі Владислава «Кухлик», слова п'ятикласників та учнів 3-А класу про рідну мову. Гордістю переповнювалися серця глядачів, коли учительський колектив «Імпульс» разом із учнями 3-А та з-Б класів виконав пісню «Українська мова»

Свято закінчилося. Стартував І етап Конкурсу, але у серцях наших дітей не згасне любов до рідної мови і гордість за свій народ.

Кiлькiсть переглядiв: 182