FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Неформальна та інформальна освіта для дорослих

12 січня 2016 року за ініціативи Черкаського міського методичного кабінету установ освіти спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України та компанією «Microsoft Україна» проведено тренінг «Навчання та розвиток навичок ХХІ ст. за допомогою хмарних технологій Microsoft Office 365».

Захід відбувся на базі Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №33 ім. В. Симоненка. Окрім учителів нашої школи (Шкунда Т.А., Совгира С.М., Кошель О.В.) у тренінгу взяли участь представники ряду навчальних закладів м. Черкаси, а саме: гімназій №1, №31, № 9 ім. О.М. Луценка; спеціалізованих шкіл І-ІІІ ступенів № 3, №17, №18, №28 ім. Т. Шевченка; загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 2, №12, №22, №29, №30, а також методисти ММК.

На тренінгу за допомогою завідувача сектору професійних навичок відділу неформальної та інформальної освіти для дорослих, сертифікованого учителя-експерта Microsoft Івана Іванова освітяни познайомилися з педагогічним потенціалом безкоштовних онлайн-сервісів Microsoft, а саме: OneDrive, OneNote, Wordonline, PowerPointonline, Excelonline, Sway, пошта та календар. Учасники заходу спільно попрацювали в цих сервісах, а також обговорили пропозиції їх використання у навчальному процесі та спланували власну професійну діяльність з урахуванням цих ідей на найближчий місяць.

Учасники тренінгу відзначили його практичну значущість і своєчасність та продемонстрували готовність поширювати новий досвід серед колег міста.


Джерело http://mon.gov.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 512