FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

«НАВЧАННЯ БЕЗ МЕЖ»: МІСЯЦЬ ТЕЛЕКАНАЛИ ТРАНСЛЮЮТЬ ВІДЕОУРОКИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

«НАВЧАННЯ БЕЗ МЕЖ»:МІСЯЦЬ ТЕЛЕКАНАЛИ ТРАНСЛЮЮТЬ ВІДЕОУРОКИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

У межах проєкту «Навчання без меж» МОН, Міністерства культури та інформаційної політики, українських телеканалів ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» та регіональних каналів Суспільного мовника триває трансляція відеоуроків для школярів 5-11 класів. Також уроки доступні на платформах онлайн-телебаченняMEGOGO,Київстар ТБ,1+1 video,sweet.tvтаvolia.tv. І незабаром будуть доступні наyoutv.ua.

Проєкт реалізується на основі Всеукраїнського онлайн розкладу, в межах якого учні 1-11 класів можуть долучитися до відеоуроків, розміщених на YouTube. Усі охочі можуть додавати нові уроки з розкладу до свого Google-календаря, аби отримувати сповіщення про початок трансляції.

Крім, того, «Освіторія» здійснює прямі ефіри у Всеукраїнському розкладі разом з UNICEF Ukraine та МОН. Розклад уроків оновлюється за посиланням та публікується уViber. Трансляції уроків можна переглянути на Youtube -каналі Освіторії, а окремі з них продубльовано на Facebook-сторінці МОН.

Також до Всеукраїнського розкладу спільнота вчителів Junior разом із МОН, ІМЗО та Комітетом фізичного виховання та спорту доєднала серію онлайн-уроків #перемагаєморазом.

Кiлькiсть переглядiв: 57