FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Гранти на навчання за кордоном для найталановитіших учнів.Ukraine Global Scholars

Шановні учні та батьки!

Нагадуємо, що заявка до Ukraine Global Scholars закривається 15-го квітня о 23:59 за київським часом.

Інформація про Ukraine Global Scholars:


Ukraine Global Scholars (UGS) - благодійний фонд, який з 2015 року безкоштовно допоміг 100+ українським учням вступити в найпрестижніші навчальні заклади США, Китаю, ОАЕ та інших країн, зокрема в такі школи-пансіони, як Андовер (США), Чоут (США), Лезен (Швейцарія), та такі ВНЗи, як Гарвардський (США) та Масачусетський (США) університети.

Основна місія UGS — це розвиток України, оскільки фонд вимагає від учасників нашої програми повертатися в Україну після здобуття освіти за кордоном. Ваш заклад має багато талановитих дітей, від яких ми були би раді отримати заявку на вступ у UGS.

Щорічно мифонд отримує 750 заявок з кожної області України, від переможців обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіад, від талановитих танцюристів, співаків, громадських активістів та багато інших. Ми шукаємо здібних учнів 8–11 класів, які мають бажання здобути освіту у кращих університетах та школах-пансіонах світу та повернутися в Україну.

Для участі у відборі до програми UGS учням треба заповнити аплікаційну форму онлайн до 15 квітня, щоб мати пріоритет під час розгляду заявок.

форма

Українські партнери включають:

EdCamp Ukraine USUBC Європейська Бізнес Асоціація KPMG-Україна CMS Cameron McKenna UkraineЩоб дізнатися більше про UGS,Подивіться сюжетиICTV,1+1,СТБ та Голосу Америки про нашу організацію. Відвідайте наш вебсайт за цим посиланням

З повагою,Юлія
Голова Правління

Інформація для поширення docx:https://docs.google.com/document/d/1oJc9hc-tT7niT1wspyL4bUWMQrt-FezAeLLVUhGZimM/edit?usp=sharing

Кiлькiсть переглядiв: 46