Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

З 17 по 20 лютого в школі проходила благодійна акція зі збору допомоги солдатам до зони ООС.

З 17 по 20 лютого в школі проходила благодійна акція зі збору допомоги солдатам до зони ООС. "Не економте доброти — її, примноживши, віддайте. Добро — то не "моє", а "наше"".
Бажання творити добро об’єднало всіх заради спільної мети – допомогти нашим хлопцям, які зараз знаходяться у гарячій точці. Тому відгукнулося багато батьків та дітей, навіть важко визначити найактивніших, адже всі класи активно приєдналися до благодійної акції, яку ініціювали шкільний рій "Дніпровські соколята" та волонтерський загін "Діти миру". Вся шкільна родина щедро ділилася речами першої необхідності, вкладаючи в них частину тепла своєї душі, розділяючи турботу про мужніх українців, яким сувора доля підготувала нелегке випробування.
Особливими подарунками для захисників України стануть виготовлені власноруч листівки, малюнки, листи й обереги солдатам від дітей.
Адміністрація школи висловлює щиру вдячність учням, батькам та учителям за добросердечність та підтрмку, за активність та небайдужість. Всі зібрані речі, продукти харчування, медикаменти, засоби особистої гігєни ми передали волонтеру Поліщук С.І. (Черкаські волонтери "Доброта"), які вже прямують на схід держави.
Звіт
/Files/images/2020/lyutiy/oos_20_02/0.jpg /Files/images/2020/lyutiy/oos_20_02/1.jpg
/Files/images/2020/lyutiy/oos_20_02/3.jpg /Files/images/2020/lyutiy/oos_20_02/4.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 164